Архіви за місяць Грудень 2022

Відділення образотворчого мистецтва представляє виставку учнів з ліплення “Зимова казка”

Читати далі

Україна – нове покоління

18 грудня у ЦКіД відбувся звітний концерт класу хореографії “Україна – нове покоління”. У концерті взяли участь всі учні класу хореографії, а також запрошеними гостями та уачсниками заходу стали  хореографічний колектив “Life in dance” Ватутінської мистецької школи, танцювальний гурт “Смайлики” та  народний аматорський ансамбль народного танцю “Звенигора”.  Програма заходу була дуже різноманітною. Діти виконували номери різних танцювальних напрямків, серед яких народна хореографія, естрадний танець, сучасний танець. Для найменших це був перший виступ на великій сцені, такий очікуваний і водночас хвилюючий. За кулісами було гаряче, але учасники підбадьорювали і підримували один одного.
Сюжетні номери “Рибалка”, “Козачина”, “TV пульт” змусили глядача переживати емоції разом з виконавцями. Танці “Вишні” , “Пісня поміж нас”, “Не забуду дім” залишили відбиток в пам’яті своєю запальною мелодією і яскравими  костюмами. Також у програмі були патріотичні танці такі як: “Дике поле”, “Дівчата козаків”, “Геть з України”.
У концерті взяли участь близько 120  осіб, тому глядацька зала була повністю заповнена, і глядачі підтримували виконавців гарячими оплесками. Всі учасники заходу і глядачі отримали незабутні враження і позитивні емоції!

Читати далі

З ЛЮБОВ’Ю ДО УКРАЇНИ!

ІІ -й фестиваль скрипкової музики в рамках щорічного музичного онлайн проєкту ” Малі шедеври великого мистецтва” об’єднав  учнів та викладачів Звенигородської, Ватутінської, Катеринопільської, Лисянської музичних шкіл та шкіл мистецтв.
 
Читати далі

9 грудня  в нашій школі відбувся  традиційний вечір фортепіанної музики “З Україною в серці”. В програмі  концерту прозвучали твори таких відомих композиторів як Мирослав Скорик, Фредерік Шопен, Едвард Гріг, Олександр Білаш, Людмила Шукайло, Лариса Іванюшина, Платон Майборода, Євгенія Дзюба, Оксана Бордюгова. В залі панувала атмосфера піднесеного хвилювання, адже всі  учасники концерту готувалися всупереч тривогам, відключенням світла, з вірою в перемогу, з любов’ю до Батьківщини.

 

Читати далі

Читати далі

Читати далі

Акція “Тепло дитячих сердець – воїнам захисникам”

06 грудня 2022 року до Дня Української армії  учні художнього відділення під керівництвом викладачів Лариси Тітаренко та Лілії Стовповенко провели акцію “Тепло дитячих сердець- воїнам захисникам”. Учні виконали сувеніри-янголятка, малюнки, листівки, а також написали листи. Всі роботи надіслали нашим захисникам.

Читати далі