Архіви за місяць Жовтень 2018

Міжнародний фестиваль-конкурс української талановитої молоді “Балтійські зорі”

 

З 19 по 23 жовтня 2018 року у столиці  Латвії, м.Ризі, проходив вже VІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс української талановитої молоді “Балтійські зорі”.

Український центр зібрав понад сотню  учасників  з Латвії,  Литви, Естонії, Німеччини,  Швеції, Нікарагуа та України.

Емоційним моментом було виконання Гімну України біля пам’ятника Свободи в центрі латвійської столиці та подорож учасників конкурсу до Стокгольму на паромі, де відбувся концерт.

Учні-вокалісти викладача Боровик Г.В.   гідно представили нашу школу і отримали високу оцінку журі:

І премія – Борисенко Ваня ( естрадний вокал, молодша вікова категорія)

І премія – Даудріх Андрій (естрадний вокал, середня вікова категорія)

І премія – Ямборська Даша (народний вокал, середня вікова категорія)

І премія – Облап Крістіна (естрадний вокал, старша вікова категорія)

 

Читати далі

Міжнародний фестиваль-конкурс “Квітуча країна”

20 та 21 жовтня у м.Умань відбувся Х Міжнародний фестиваль-конкурс інструментального, вокального, театрального, циркового мистецтва та театрів мод “Квітуча країна”, у якому взяли участь хореографічні колективи школи “Заморочки”(кер. Луценко О.А.) та “Заморочки-Дивина”(кер. Чорна Т.В.).

У конкурсі також брали участь колективи з  м. Києва, Запоріжжя, Шостки, Херсону, Одеси, Умані, Первомайська, селищ Углуватка та Старі Бабани.

Рішенням журі колектив “Заморочки” було нагороджено Дипломом ІІІ ступеня за хореографічну композицію “Танець з бучками” та Дипломом ІІ ступеня і сертифікатом на 500 євро  для участі у танцювальному таборі “Вместе” м.Кітен (Болгарія). Колектив “Заморочки-дивина” нагороджений Дипломом ІІ ступеня за хореографічну композицію “Поліський танець” та “Українські візерунки”.

Також свою майстерність на конкурсі продемонструвала учениця 7 кл. Качур Аліна (викл. Чорна Т.В.). У номінації  народна хореографія за танець “Потанцюєм козачок” та в номінації естрадний танець за номер “Пробудження весни” вона нагороджена Дипломом ІІ ступеня та пам’ятними призами.

Дебютантом конкурсу став  дует у складі Брик Вероніки та Поліщук Ольги, який нагороджений Дипломом ІІІ ступеня за  хореографічні номери “Аdagio” та ” Я піду до річеньки” в номінації естрадний танець, вікова категорія 7-9 років.

Учень 3 кл. сопілки Качур Денис  (викл. Орлова А.В.) взяв участь у театральному конкурсі та здобув Диплом ІІ ступеня.

Всі учасники колективу нагороджені медалями та пам’ятними призами. Дякуємо творчому проекту “Тріумф-фест” та відділу культури Уманської міської ради за чудову організацію та гостинність, а всім юним артистам бажаємо творчої наснаги та нових звершень.

Читати далі

Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Мистецькі барви у світі талантів» з Народною артисткою України Лесею Горовою

В курортному місті Трускавець 9-10 вересня 2018р. відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Мистецькі барви у світі талантів» з Народною артисткою України Лесею Горовою. Організаторами фестивалю-конкурсу були творче об’єднання “Світ талантів” та іміджева програма “Таланти третього тисячоліття”.

На цьому конкурсі ансамбль сопілкарів “Перлина” (кер. Орлова А.В.) та ансамбль бандуристів “Україночки” (кер. Чикаленко Г.М.)  завоювали найвищі нагороди – Гран-прі.

Тріо сопілкарів у складі Горобець Поліни, Бондаренко Анастасії та Чепчура Артема (кер. Орлова А.В.),  Дубова Олена (викл. Чикаленко Г.М.) та Подолянська Анна (викл. Боровик Г.В.)   нагороджені  Дипломами за І місце.

Микитенко Софія  (викл. Чикаленко Г.М.), Качур Денис (викл. Орлова А.В.), Качур Аліна (викл. Чорна Т.В.) посіли почесне ІІ місце.

Щиро вітаємо  всіх конкурсантів з високими нагородами. Бажаємо успіхів у навчанні та нових перемог!!!

 

Читати далі