Архіви за місяць Березень 2024

Читати далі

Вітаємо учня класу фортепіано Сашу Кравченка (викладач Інга Загородня) з перемогою у Міжнародних конкурсах мистецтв “POLSKA WIOSNA 2024” та “CZECH SPRING 2024”

Читати далі

Читати далі

22 березня у Звенигородській ДШМ відбувся Великий благодійний звітний концерт перед громадськістю міста «Даруємо нашу творчість Україні з любовʼю», присвячений 210-й річниці з дня народження українського генія Тараса Шевченка. У вестибюлі школи гості захоплююче оглядали дивовижну виставку,яку створили наші художники… В концертній залі світлини екрану знайомили глядачів з творчим життям школи… В очікуванні початку в учнів та викладачів відчувалося хвилювання. І це очевидно… Виставити дитину на сцену дуже відповідально. Потрібно її навчити володіти не тільки виконавським апаратом та відповідно триматися на сцені, граючи соло, у ансамблі малої форми чи у великому колективі. Необхідно продемонструвати елементи артистизму, донести до глядача певний музичний образ,утримувати своєю енергетикою і… справити враження. В кожному номері відчувалася титанічна творча праця викладачів та учнів, донесена глядачам з великою любовʼю…

Благодійний звітний концерт залишив у глядачів найсвітліші почуття. Був колоритним,видовищним і захоплюючим. Зібрані кошти у сумі 12250 грн (в тому числі 4120 грн, які зібрали викладачі) будуть перераховані 160 батальйону 118 бригаді на придбання станції радіоелектронної безпеки. В цій бригаді служить випускник нашої школи,наший колега, який працює в Уманському обласному музичному коледжі Мацьків Анатолій Павлович,який наразі на передовій. Низький уклін усім нашим славетним Захисникам за можливість під мирним небом жити,навчати,навчатися і дарувати свою творчість з любовʼю. Слава ЗСУ!!!

Читати далі

Вітаємо учнів класу образотворчого мистецтва викладача Лариси Тітаренко, які стали переможцями у Міжнародному конкурсі мистецтв POLSKA WIOSNA 2024! Ви всі молодці!

І місця – Таран Марія, Кулькова Валерія, Борозенова Вікторія, Свірідкіна Вікторія, Холоденко Владислава, Романенко Віталіна, Байдук Тетяна, Байдук Вікторія

ІІ місця – Погоріла Кіра, Белінський Іван, Чудна Марія, Михайлевська Єва, Саєнко Данііл, Олійник Дмитро, Шевчук Анастасія, Теліженко Аріна.

Бажаємо натхнення та успіхів у творчості, море креативних ідей та мирного життя у вільній Україні!

Читати далі

Читати далі

Першого березня відбувся творчий вечір відділу народних інструментів «Наша дума, наша пісня не вмре, не загине…», присвячений 210-й річниці від дня народження Тараса Шевченка. Упродовж концертної програми учні з викладачами на різних українських народних інструментах демонстрували свої досягнення. У виконанні солістів, ансамблів малих та великих форм звучала музика українських композиторів, пісні на слова Тараса Шевченка. Дякуємо учням і викладачам за прекрасне свято – гарний результат творчої праці. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати,творити і жити. Бажаємо всім мирного неба та рясних творчих успіхів.

Читати далі