Архіви за місяць Серпень 2019

ХІІІ Всеукраїнський дитячий конгрес “Зіркові канікули в “Світі талантів”

03-07 липня 2019 року  в Одесі пройшов ХІІІ Всеукраїнський дитячий конгрес “Зіркові канікули в “Світі талантів”. В  інтернет-конкурсі  взяли участь та  отримали нагороди:

І місце – ансамбль сопілкарів “Перлина” (керівник  Орлова А.В.)

І місце – ансамбль бандуристів “Україночка” (керівник Чикаленко Г.М.).

 

 

 

Читати далі

ІІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка “Гуманне ставлення до тварин”

На конкурс надійшло  3 679 робіт –  це ілюстрації до оповідання “Біла мисочка в блакитний горошок”. Серед переможців конкурсу і наша учениця  Вікторія Клименко (викл. Тітаренко Л.В.), яка отримала  почесне ІІ місце за роботу “В надійних руках”.

 

 

Читати далі

Відкритий обласний літературно-мистецький фестиваль “Тараса пензлі оживають”

 З 21 по 24 червня юні живописці і літератори з семи областей України зібралися на Батьківщині Тараса Шевченка в с. Шевченкове  задля  участі  у ІІ турі відкритого  обласного літературно-мистецького  фестивалю  “Тараса пензлі оживають”. 

Це були три незабутні дні, насичені творчими подіями. Конкурсанти мальовничого пленеру виконали  два головних завдання конкурсу – пейзаж і творчий портрет. За цими роботами і визначилися переможці. Серед них  і наші учні: 

Галузінська Софія – 6 кл. – Диплом  лауреата ІІ ступеня в номінації графіка в старшій  віковій категорії;   Кульбаченко Анастасія – 5 кл. – Диплом лаурееата ІІ ступеня в номінації графіка в молодшій віковій категорії. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Але крім конкурсних робіт учасники мальовничого пленеру  протягом двох днів створили оригінальний творчий  art-об’єкт , відвідали  музеї с. Шевченкове та с.Моринці, долучилися до майстер-класу черкаської художниці Тетяни Черевань  на тему: “Руки” і виконали свої неповторні образи рук.

 

Викладачі взяли участь у майстер-класах, які провели Черкаська художниця Д. Лада на тему: “Барельєф” та викладач  Шевченківської школи-інтернат Л. Олійник на тему “Виконання квітів у техніці “по-мокрому”, і мали змогу виконати творчі роботи на ці теми.

Насамкінець   переможців і учасників конкурсу урочисто привітали та нагородили дипломами та цінними подарунками.

Читати далі

VІІ Міжнародний інтернет-конкурс малюнка “Марка дружби-2019”

З десяти країн світу юні художники представили 2985 робіт на VII Міжнародний  інтернет-конкурс малюнка “Марка дружби-2019”. Міжнародне журі визначило переможців та лауреатів конкурсу. Серед лауреатів і наші учні класу образотворчого мистецтва викладача Тітаренко Л.В. – це Лизогуб Вікторія – 3 кл., Клименко Вікторія – 4 кл., Кожухар Катерина – 2 кл., Духанін Ігор – 2 кл.

До Дня захисту дітей 4 червня у м. Києві в Національному палаці культурно-ділового співробітництва “Український дім” відбулося відкриття міжнародної виставки кращих робіт VII Міжнародний  інтернет-конкурс малюнка “Марка дружби-2019”. Роботи лауреатів були надруковані у вигляді марок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читати далі