Архіви за місяць Лютий 2024

Вітаємо учнів класу хореографії, які взяли участь онлайн в Міжнародному багатожанровому фестивалі в Болгарії та нагороджені дипломами за 1 місце!

Бажаємо нових успіхів!

Читати далі

27 лютого відбувся чудовий вечір фортепіанної музики “Музичний вернісаж”. Юні піаністи подарували незабутні відчуття і емоції для своїх рідних та друзів, для викладачів. На сцені насправді відбувся вернісаж різноманітних музичних образів. Цей концерт допоміг і артистам, і всім присутнім в залі наповнитися радістю творчості, натхненням і глибокою вдячністю нашим захисникам, завдяки яким, ми маємо змогу навчати і вчитися.

Читати далі

Читати далі

Читати далі

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

16 лютого 2024 року відділ оркестрових інструментів підготував звітний концерт під назвою “З Україною в серці”. Учні та викладачі із задоволенням виступали перед звенигородчанами та гостями заходу. Зі сцени лунала лише “жива музика”. У виконанні солістів та ансамблів школи: скрипалів, саксофоністів, кларнетистів, ударників яскраво і виразно прозвучали кращі зразки української та західноєвропейської класики. Війна триває… Але ми міцно тримаємо український культурний фронт. Як писав Тарас Шевченко: “Наша дума, наша пісня не вмре, не загине…”

Дякуємо викладачу-організатору і ведучій Надії Голіковій, викладачам Лесі Коваль, Володимиру Дзеціні, Валентині Гончаревській, Сергію Волику, концертмейстерам за якісні та цікаві номери, а також звукооператору Володимиру Бондаренку за технічну підтримку заходу. Бажаємо всім творчої наснаги, натхнення, успіхів на мистецькій ниві та нових концертів.

Читати далі

Читати далі

Звітний концерт “Україна. Нове покоління”

Читати далі