Архіви за місяць Грудень 2023

Напевно зимовий цикл свят для нашого народу був найулюбленішим. Саме цим можна пояснити різноманіття звичаїв, обрядів та цікавинок зимових дійств. А як радує, що до цього часу ми не тільки не забуваємо традиції, а й вносимо нове, сучасне звучання.Саме так – сучасно, креативно, цікаво підійшли до створення театралізованого дійства «Парубоча Маланка» викладачі школи Погоріла Таміла та Інга Загородня. Дякуємо всім учасникам за заряд щирості та позитивних емоцій.

Читати далі

Відділення образотворчого мистецтва Звенигородської дитячої школи мистецтв презентує онлайн-виставку дитячих робіт “Чарівний світ ліплення”. Роботи виконували діти різного віку, починаючи з 6 років. В своїх роботах учні показали свою креативність та багатий світ фантазії в яскравих кольорах сучасного матеріалу модуліну. У виставці можна побачити чарівний світ тварин, фентезі, казкові мотиви, українську патріотичну тематику, а також новорічні мотиви. Роботи виконані в техніках рельєфу та об’ємної скульптури. Учні викладачів Тітаренко Лариси Вадимівни та Стовповенко Лілії Олександрівни із захопленням та цікавістю виконали творчі завдання, які ми із задоволенням демонструємо всім поціновувачам мистецтва.
Приємного всім перегляду!

Читати далі

Читати далі

22 грудня 2023 року в концертній залі нашої школи відбувся чудовий новорічний концерт фортепіанного класу викладача Дяченко Світлани Володимирівни для батьків, який пройшов в дуже теплій і дружній атмосфері. Діти з радістю виходили на сцену і дарували слухачам прекрасну музику. Всі юні піаністи були справжніми артистами! А солодкий сюрприз та аплодисменти були підтвердженням захоплення глядачів. Щиро вітаємо всіх, хто долучився до цього натхненного свята музики!

Читати далі

Читати далі

Читати далі

18 грудня 2023 року відбувся відкритий урок з хореографічного мистецтва з учнями 1-го класу елементарного підрівня. На урок були запрошені батьки та всі бажаючі. Діти та викладачі виконували вправи екзерсису біля станка, стрибкові комбінації, етюди в характері українського танцю. Всі учні отримали похвальні листи за наполегливість, витримку та любов до хореографії, а також гарні емоції та незабутні враження.

Читати далі

Міжнародний двотуровий конкурс мистецтв ,,Миколайські зірки”

Наші учні класу сольного співу та класу бандури стали лауреатами Міжнародного багатожанровового двотурового фестиваль-конкурсу мистецтв “Миколайські зірки 2023” (Україна-Чехія), який проходив з 5 по 12 грудня у Чехії.

Лауреати І ступеня: Мельник Вікторія, Черниш Майя (викладач Галина Боровик)

Лауреати ІІ ступеня:  Мороз Анастасія, Нестерова Анна, Похилюк Олександра, Петросян Ани (викладач Галина Боровик)

Лауреат ІІ ступеня – квартет бандуристів  керівник Ганна Чикаленко

Вітаємо наших лауреатів!

Читати далі

«ОДЯГНУЛА УКРАЇНА ВИШИВАНКУ – ТО СИМВОЛ ЇЇ Й ОБЕРІГ»

За підсумками Всеукраїнського інтернет-конкурсу художньої творчості «ОДЯГНУЛА УКРАЇНА ВИШИВАНКУ – ТО СИМВОЛ ЇЇ Й ОБЕРІГ», який проходив на кафедрі образотворчого мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, наші учні-художники під наставництвом своїх викладачів Лариси Тітаренко та Лілії Стовповенко здобули чимало призових місць:

Гран-Прі – Байдук Вікторія

І місця – Гаркавенко Марія ,Кармазіна Анна, Киреєва Валерія, Коваль Анна, Мазур Альона, Романенко Софія, Опаленко Данил, Байдук Вікторія, Таран Марія, Погоріла Кіра, Зацарінна Анна, Белінський Іван, Ямкова Іванна, Борозенова Вікторія, Романенко Віталіна, Кожухар Катерина, Михайлевська Єва, Мрикот Вікторія, Шевчук Анастасія, Холоденко Владислава, Олійник Дмитро,

ІІ місця – Байдук Тетяна, Бабич Каріна, Свірідкіна Вікторія.

Читати далі