Архіви за місяць Жовтень 2023

Міжнародний конкурс мистецтв  «HELLO AUTUMN-2023»

У жовтні цього року учні класу сольного співу викладача Галини Боровик стали призерами Міжнародного дистанційного конкурсу мистецтва “HELLO AUTUMN – 2023”, організованого Всесвітньою асоціацією виконавського мистецтва під егідою ЮНЕСКО. Конкурс відбувся у Х’юстоні (США) на підтримку миру в Україні та усьому світі.

Дипломами за І місце нагороджені: Нестерова Анна, Петросян Ані, Черниш Майя, Мельник Вікторія, Мороз Анастасія.

Читати далі

Мистецьке свято “ОСІННІЙ ДИВОСВІТ”

06 жовтня у нашій школі відбулося прекрасне, незабутнє, багатогранне загальношкільне мистецьке свято «Осінній дивосвіт». Чотири жовтневі приводи – День першокласника, Всесвітній день вчителя, Міжнародний день музики та День художника були об’єднані в круту мистецьку подію, від якої учні школи, їх батьки та гості були в захваті.

Величезне спасибі нашим чудовим художникам  за неймовірну виставку дитячих робіт, за їхні стенди з учнівськими малюнками, які прикрасили наш оновлений вестибюль. Дякуємо всім учням школи – музикантам, хореографам, співакам, які взяли участь у концерті. Керівникам творчих колективів школи – Володимиру Дзеціні, Тетяні Загорулько, Надії Голіковій, Олександрі Марчук, Галині Боровик та іншим викладачам, які підготували такі запально-іскристі та лірично-мрійливі концертні твори, від яких ,направду, емоції переповнюють. В кожному творі відчувалася атмосфера свята.

Дякуємо ведучій Лесі Коваль за особисту гру та  натхненну подачу творів, секретарю Тетяні Мрикот за підготовку презентації свята. Спасибі  за допомогу у придбанні різнокольорових кульок для першокласників Вероніці – представнику ООН з юридичної, соціальної і психологічної допомоги. Також велике дякую за фізичну  допомогу працівникам школи Володимиру Чорному, який надував кульки (125 штук !!!) та звукорежисеру Володимиру Бондаренку.

Із переповненої глядацької зали гості виходили рум’яні та блискучосяючі… Дійсно, захід вдався. Золотий жовтень у пам’яті наших першокласників та їх батьків запам’ятається надовго,  а для нас вигуки «Браво!» та гучні оплески.

Читати далі

Читати далі