Звітний концерт учнів та викладачів школи перед громадськістю міста “Даруємо нашу творчість з любов’ю”

Ця подія завжди привертає до себе  увагу всіх, хто закоханий у музику, танець, художнє мистецтво, а для учнів і викладачів – дуже відповідальна й хвилююча . Присутніх  зустрічає невимовно прекрасна виставка художніх творів і виробів, організована викладачем образотворчого мистецтва Тітаренко Л.В.  

Розпочинається  концерт-звіт піснею “Одна калина” у виконанні тріо дівчаток і саме вона створює святковий настрій усьому подальшому дійству. А далі – один за одним демонструюють свої вміння учні-інструменталісти та вокалісти – соло, дуети, ансамблі, які досягли значних успіхів за увесь період навчального року. Особливою  увагою й захопленням користуються у слухачів викладацький ансамбль “Горицвіт”, дитячий оркестр народних інструментів “Візерунки”, ансамблі бандуристів, сопілкарів, домристів і гітаристів, баяністів, скрипалів, хореографічні колективи. Концерт триває  понад дві години, та це не заважає слухачам  із захватом сприймати кожен виконуваний  номер.  В кінці програми – виступ оркестру народних інструментів з композицією “Розпрягайте, хлопці, коней” – соліст Коваль О.М. – викликав справжній шквал оплесків. Загалом було прослухано 15 учнівських  колективів великої і малої форм, 4 викладацьких колективи та 17 солістів.

У своєму виступі-подяці усім учасникам концерту директор школи висловила щире захоплення майстерністю учнів та викладачів і побажала успіхів,  наснаги на нові творчі здобутки. А начальник відділу  культури і туризму РДА  Іщенко Л.М. вручила грамоти усім керівникам колективів з відзнакою їх високого професіоналізму і викладацької майстерності.